Öncelikle Soma'da hayatını kaybeden bütün madencilerimize başsağlığı diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Günlerdir kalpler üzgün, yürekler yanıyor. Hepimiz bir şekilde hayata devam ediyoruz.
Herkese sağlık diliyorum...
Bu tarifle sizlere bir merhaba demek için buradayım, sağlıcakla kalın...
Malzemeler:
100 gr. tereyağ
1 limon kabuğu rendesi
2 kahve fincanı Ayçiçek yağı
2 kahve fincanı buğday nişastası
3 yemek kaşığı pudra şekeri
Aldığı kadar un
Yapılışı: Oda sıcaklığında erimiş tereyağ ve diğer malzemeler güzelce yoğrulur, toparlanacak kıvama gelene kadar un eklenir. Ceviz büyüklüğünde toplar haline getirilerek 175 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. ( Üzerleri çatlayınca pişmiş demektir)
Kaynak: Lezzet, Gümüş kaşık
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder