13 Ekim 2008 Pazartesi

Bozuk paralar ve prensin baloncukları...

İşte bunu gördüğünüz zaman mutlaka satın alın ve ne kadar çok işe yaradığını anlayacaksınız. Oğluma oyuncak bakarken tanıştık kendisiyle. Marketlerde az ünlü yapmadı bizi. Şak şak şak çıkartıyorsunuz bozuklukları ve aranmadan, bekletmeden...


Daha önce 1 tane almıştım, hafta sonu uzun zamandır gitmediğim ve çok özlediğim mısır çarşısına gidince, tahtakale de yine bunlara rastladım. Eşim "bakmak istediğin yerde duralım" deyince "bende burda durabiliriz" diye, tahta kalenin ortasında etrafın güzelliğiyle donakalmak istedim. Bu kadar mı bir arada olur herşey. Oyuncakçılar, Pasta malzemeleri, ev eşyaları vs.vs...
Gezimizin sonunda eşimle aynı fikirdeydik, ikimizde doyamamıştık. Hani şöyle milyarder olsam, bir günde Mahmutpaşa da bitirebilirim :) Yine gitmek istiyorum, yine yine... :))

Birde oğluma aldığımız baloncuk tabancası var tabi :) Ün saldık, iyi reklam yaptık. Kaç kişi yolumuzu kesip "bunu nereden aldınız" diye soru yağmuruna tuttu bizi :) Sanırım iyi bir primi hakettik. Bütün Mahmutpaşa'yı baloncuklarla süsledik. Herkes meraklı bakışlarla baloncukları yapan prensi aradı. Prens işini ciddiye alan biri olduğundan, hiç kimseye aldırmadan, keyifle bir o kadar merakla dünyayı güzelleştirmeyi başardı... Mutlu mesut evlerine döndüler :)

10 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Masal gibi bir haftasonu olmuş anlaşılan, ne güzel.. Allah ağzınızın tadını bozmasın Seda'cım..

antepası dedi ki...

Bende çok severim Eminönü ve mahmutpaşada gezmeye.Ne zamandır gitmiyordum.İyi oldu yeni haberler.

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
güzel ve neşeli bir hafta sonu geçirdiğine çok mutlu oldum
Sağlıklı,mutlu yeni bir hafta dileğiyle,
sevgiyle kal.

Unknown dedi ki...

Canımmm görürsem mutlaka bende alıcam,Tahtakalemi bende çokkk özledim en iyisini yapıp gezmişsiniz.
Mutlu haftalar dilerim canım,öptüm...

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Çok keyifli bir hafta sonu olmuş.istanbula gelirsem ilk işim oralara gitmek:-))) bu alet çok ilginçmiş yahu,ne güzel bir buluş.

sevgilerimle...

Pelin dedi ki...

Sedacığım,
Bugün annemler de oraya gittiler. Neler alıp gelecekler merak ediyorum. Bozuk para aletini bilseydim söylerdim. Oğlunun tabancası da çok havalıymış. Öpüyorum onu.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Bayıldım bozuk para aracına:) Eminönü,tahtakaleye bayılırım ben de.En kısa zamanda gitmem şart oldu:)

Adsız dedi ki...

canım benım bende bu bozuk para aletını mınıbus söforu kullanırken gordum bozuk paraları buna takıyordu ılgımı cektı. bulursam bende alacagım ıyı fıkır aslında.
sevgıler..

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Selam Sedacım,

para kutusu çok güzelmiş gerçekten. Kaç adet para alıyor acaba:) ben hiç rastlamadım burada, daha doğrusu gezemiyorum artık eskisi gibi bebek olunca:)

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Aslıcım
Antepaşı
Bülbülün yeri
Deryacım
Neslihancım
Pelincim
Mutfakcini
Banucum
Pembeli bir bölümü 6 tane alıyor :)
Hepinize teşekkür ederim...
Sevgiler