31 Mart 2008 Pazartesi

Ispanaklı peynirli gözleme





Gözlemeleri hazırlarken çekemediğim için bu şekilde anlatmaya çalıştım. 2 yufka için, iç malzeme olarak 2 domates, yarım kilo ıspanak, tuz, karabiber ve beyaz peynir kullandım. Ispanakları domates ile kavurdum ve yufkaya döşedim, üzerine peynir serptim. Afiyet olsun.
www.sedaningunlugu.com




10 yorum:

Adsız dedi ki...

Eline saglık seda cok guzel gorunuyor.Bende ufak bir oneri yapmak isterim.Bir tanıdıgımız sucuk yada salam koyardı yufkaya uzerine bir yumurta kırar kasar peyniri serpip bu sekilde kızartırdı.Cayın yanında harika oluyor.Haftasonuna Turk kahvaltısı vermeyi dusunuyorum,hatırlattıgın icin tesekkurler,eminim cok guzel olur.

Sevgiler Selen

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Selen'cim anlattığın şekilde gerçekten çok lezzetli olur. Mutlaka deneyeceğim :)Çok pratik oluyor. Haftasonu güzel bir sofra ile hoş muhabbetler diliyorum.
Sevgiler

Unknown dedi ki...

Sedacım ne güzel anlatmışsın şablonla gözlemeyi katlamatı ellerine sağlık canım öpüyorum...

Disalce dedi ki...

canım ne kadar güzel açıklamışsın....

hiç aklıma gelmezdi şahsen...

dur bundan sonra çekemediğim aşamaları böyle yapayım....

fikir için teşekkürler...

ellerine sağlık....

Lezzet Gemisi dedi ki...

MERHABA SEDACIM. ZİYARETİN VE MESAJIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. UMARIM DENEYİP BEĞENMİŞSİNİZDİR TARHANA PAPARASINI. KIYMANIN DA AYRI BİR LEZZET KATACAĞINA EMİNİM. BEN DE BİR DAHAKİ SEFERE KIYMALI YAPAYIM, İYİ FİKİR. GÖZLEMELER DE ŞAHANE GÖRÜNÜYOR. ELLERİNE SAĞLIK CANIM. GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE, SEVGİLER...

Selma Alkan dedi ki...

Sevgili Seda ablacim ellerine saglik bu kadar mu guzel anlatilir ben anladigima gore herkes anlamistir seni optmm hayirli gunler..

MUTFAKTA HOŞ SEDA dedi ki...

SEDACIĞIM ELLERİNE SAĞLIK HEM ANLATIMIN HEM ŞEKİL HEMDE GÖZLEME SÜPER OLMUŞ
sEVGİLER
BU ARADA ŞABLONUNA BAYILDIM NASIL YAPTIN ACABA YADA NEREDEN ?ARKA FONU KENDİM AYARLAYABİLECEĞİM BİR ŞABLON ARIYORUM AMA BULAMIYORUM CEVABINI BEKLİYORUM

Ayse Pamuk dedi ki...

miss gibi olmuş misss ellerine sağlık

Fulya dedi ki...

Börekharika görünüyor.Helede şemana bayıldım.Ellerine sağlık.

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Zerrin'cim, Disal'cim, Özlem'cim, Selma'cım, Seda'cım, Ayşe'cim ve Fulya'cım güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
Sevgiler :)