Bugünde tarifi çok basit ama tadı enfes bir erişteyle size merhaba diyorum.
Yapılışı: Yarım paket erişte, tuzlu suda tarifine göre haşlanır. Bir yemek kaşığı tereyağ eritilir, üzerine 1 avuç kadar dövülmüş ceviz eklenir. Kısık ateşte 1 dakika kadar ısıtılır. Cevizin mis kokusu geldiği zaman erişteler ilave edilip, afiyetle yenilir.
6 yorum:
Fotoğrafından lezzetli bir tarif olduğu anlaşlılıyor sedacım ellerine sağlık canım...
forum siteme ziyaretini ve paylaşımlarını bekliyorum canım...Sevgiler..
ellerine sağlık,enfes görünüyor.
yorum yaptım ama olmadı sanırım bir sorun var
sedacım çok güzel görünüyor,hem oğlun için de çok faydalı cevizli falan.umarım yiyordur ufaklık
Zerrin'cim teşekkür ederim :) Tabiki ziyarettine gelirim.
Yasemin'cim galiba genel olarak bir sorun yaşandı. Bende de internet bir süre yoktu. Sana yorum yazarken bende problem yaşadım ama sonunda gitti. Şimdi herşey yolunda. Güzel yorumun için teşekkür ederim.
Ben sinopluyum biz de mantıyı da hem cevizli hem de sarımsaklı olarak ayrı ayrı hazırlarlar Cevizlisi muhteşem olur Erişteyi de böyle yapar ve yeriz.
Ellerinizie sağlık
Yorum Gönder