20 Mart 2008 Perşembe

Cevizli erişte


Bugünde tarifi çok basit ama tadı enfes bir erişteyle size merhaba diyorum.
Yapılışı: Yarım paket erişte, tuzlu suda tarifine göre haşlanır. Bir yemek kaşığı tereyağ eritilir, üzerine 1 avuç kadar dövülmüş ceviz eklenir. Kısık ateşte 1 dakika kadar ısıtılır. Cevizin mis kokusu geldiği zaman erişteler ilave edilip, afiyetle yenilir.

6 yorum:

Zerrin dedi ki...

Fotoğrafından lezzetli bir tarif olduğu anlaşlılıyor sedacım ellerine sağlık canım...


forum siteme ziyaretini ve paylaşımlarını bekliyorum canım...Sevgiler..

YASEMİN ASLIHAN BABALIK dedi ki...

ellerine sağlık,enfes görünüyor.

YASEMİN ASLIHAN BABALIK dedi ki...

yorum yaptım ama olmadı sanırım bir sorun var

YASEMİN ASLIHAN BABALIK dedi ki...

sedacım çok güzel görünüyor,hem oğlun için de çok faydalı cevizli falan.umarım yiyordur ufaklık

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Zerrin'cim teşekkür ederim :) Tabiki ziyarettine gelirim.

Yasemin'cim galiba genel olarak bir sorun yaşandı. Bende de internet bir süre yoktu. Sana yorum yazarken bende problem yaşadım ama sonunda gitti. Şimdi herşey yolunda. Güzel yorumun için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Ben sinopluyum biz de mantıyı da hem cevizli hem de sarımsaklı olarak ayrı ayrı hazırlarlar Cevizlisi muhteşem olur Erişteyi de böyle yapar ve yeriz.

Ellerinizie sağlık