20 Aralık 2011 Salı

B&N Burger Noodle Kıtchen Brunch Keyfi...

Geçtiğimiz Pazar sevgili arkadaşım Yasemin tarafından davet edildiğim Brunch'a gittim. Şirin ve sıcak bir mekanda, Yıldız Tunçay ve Chef Hüseyin Kurt ortaklığında açılmış olan dükkanı tanıma fırsatı yakaladım. Şöyle ki kapısını açıp içeriye girdiğiniz de kendinizi evinizde gibi hissettiğiniz, doğal ve samimi bir ortam havasını eminim sizlerde yaşayacaksınız.
Birde sohbet arkadaşlarınız zamanın nasıl geçtiğini size hissettirmezse daha da bir keyif alacağınız kesin. Bu sayede bende aylardır görmediğim blog arkadaşlarımla buluşma fırsatını yakaladım.
Yer olarak Ataköy deniz otobüslerinin çıkışında, Komşufırın yanında kalıyor. Bizlere hepsi organik kahvaltılık ürünlerinden ikram ettiler, sessiz bir ortamda çayınızı kahvenizi yudumlayacağınız, hem merkezi hem de sakin bir köşede kalmış bir mekan. Menüdekilere bakmak isterseniz www.b-nkitchen.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Önce arkadaşım Yasemin'e daha sonra da bizi çok güzel ağırlıyan Yıldız Tunçay ve ortağı Hüseyin Kurt beye bu güzel pazar sabahı için teşekkürler ediyorum.

6 yorum:

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Herşey çok güzel görünüyor. Sevgiler...

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Canım seni uzun aradan sonra gördüğüme çok mutlu oldum, geldiğin için de çok teşekkürler. Bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah.

pembe kekik dedi ki...

Güzel bir mekanmış.

Aycan dedi ki...

O nasıl güzel bir çilek öyle, afiyelet olsun.

Bu arda bloğumda hediyeleşme etkinliği var.Beklerim.

sevgiler,

İnci Yemek dedi ki...

Sedacığım seni dünya gözü ile de tanıdığıma çok mutlu oldum:))
benim için çok keyifli bir gün oldu, ev sahiplerinin samimiyetleri yüzlerine yansımıştı çok sevdim onları ve mekanı:)
en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle canım.
öperim seni...

Tümay Öztürk dedi ki...

Canım çok güzel bir kahvaltıydı. Seni de görmek çok güzel oldu. Umarım tekrar en kısa zamanda görüşürüz. Sevgiler:)