17 Mayıs 2013 Cuma

Nesguik Yenilendi...

 
Geçen hafta sonu Nestle Nesguik'in düzenlediği etkinliğe oğlumla birlikte katıldım. Bazı sabahlar küçük oğlum dahil "çikolatalı top süt yicem" isteklerine karşı tüketilen bir kahvaltılıktır bizde. Etkinliğe katılınca içim daha ferah bir şekilde yedirebiliyorum. Yukarıda ki resimde gördüğünüz Diyetisyen Ece Nevra Durukan'la gerçekleştirdiğimiz çok güzel bir sohbetimiz oldu. Kendisi Nesguik'le ilgili bizleri bilgilendirdi. 
 
 

 
Nesguik kahvaltılılık gevreğin benim için güzel bir yanı da sütle birlikte tüketilmesiydi. Yeni formülü ile daha fazla Kalsiyum ve D vitamini  eklendiğini öğrendik. Tam tahıllı olmasından dolayı çocuklarımız için besleyici bir kahvaltı öğünü olduğunu öğrenmek ve gönül rahatlığıyla hafta da 3 kez bu tahıllardan almak çocuklarımızın gelişiminde önemli bir rol oynuyor.  Birde Nesguik'ten sizlere bilgi vermek istiyorum.
Çocukların sağlıklı büyümesine ve dengeli beslenmesine yardımcı olan çok sevdikleri Nesquik’in  formülü geliştirildi ve daha da besleyici bir hale dönüştürüldü. Karşı konulmaz tadıyla çocukların en çok sevdikleri kahvaltı seçeneklerinin başında gelen Nesquik tam tahıllı gevreğin  yeni formülünde kalsiyum içeriği arttırıldı  ve içeriğine D vitamini eklendi. Nestlé Nesquik, 7 vitamin ve mineral içeren formülüyle çocukların gelişimi için gerekli olan demir, kalsiyum ve D vitamini  ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oluyor. Tam buğdayla üretilen ve iyi bir tam tahıl kaynağı olan Nestlé Nesquik kahvaltılık gevreklerin besin profilinin daha da iyileştirilmesi çalışmaları çerçevesinde Nesquik’in formülündeki  kalsiyum içeriği  arttırıldı (sütsüz %18 RDA /porsiyon) ve içeriğine D vitamini  (sütsüz %19 RDA /porsiyon) eklendi.
Fiziksel ve zihinsel gelişimin çok hızlı olduğu büyüme çağında çocukların beslenmesi büyük önem taşıyor. Özellikle de kahvaltı bu dönemde vazgeçilmez öğünler arasında yer alıyor. Çocuklara kahvaltıyı sevdiren ve daha neşeli bir hale getiren Nestlé Nesquik tam tahıllı kahvaltılık gevrekler şimdi geliştirilen yeni formülü sayesinde içerdiği vitaminler ve mineraller ile çocukların ihtiyaç duyduğu temel besin maddelerini karşılamada çok daha etkili. Nestlé Nesquik tam tahıllı içeriği ile de çocukların güne sağlıklı, aktif ve zinde bir başlangıç yapmalarını sağlıyor.
Nestlé Nesquik ile kahvaltılar hem daha besleyici hem de çok lezzetli…
 

 
Büyük oğlum Ayberk ilk önce arkadaşlarıyla oyun alanında çok keyifli saatler geçirdi.


 
Daha sonra onları bekleyen bir kase Nesguik toplarını afiyetle yediler :)

 
Biz anneler için de düşünülmüş güzel bir masa ile hem çocuklarımızla hem de blog arkadaşlarımla keyifli bir kahvaltı saati geçirdim.




 
Nesguik tavşanıyla çocuklarımız çok eğlendi :)

 

 
Bir ara film dahi izlediler. Etkinliğimiz Astoria Playbarn’ın keyifli oyun yerinde gerçekleşti.

 

 
Bu güzel ekibe o gün için çok teşekkür ederim. Başta Duygu Duman, Sandra Erdemenar, Ece Nevra Durukan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.


Tabi ki teşekkürler Nesguik ve tavşanı :)

4 yorum:

Cigdem Kılıç dedi ki...

Gecen aksam babamiz getrmis bu yeni nesg.dedi nasil yeni dedim yeni formül iste :) ...koydum kenara duruyodu senin yazini okuduktan sonra kosarak hazirladm ilk bana kısmetmis kızım sonra test eder artık:)..paylasim icin tskler Seda`cım.

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Afiyet olsun Çiğdem'cim :)

Unknown dedi ki...

Paşam çok yakışıklı maşallah güzel bir etkinlik olmuş canım sevgiler...

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

Sedacım ayberkin de, annelerin de keyfine diyecek yok ki
:)))